Artvin Çoruh Üniversitesi

8. Şanlıurfa Üniversite Tanıtım Fuarına Üniversitemiz Katıldı

Kentin alışveriş ve sosyal yaşam merkezi Piazza AVM'nin ev sahipliğinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen 8'inci Şanlıurfa Kariyer Günleri'nin açılış törenine; Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk ÇELİK, Şanlıurfa Valisi Güngör Azim TUNA, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin YILMAZTEKİN, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat ÇİFTÇİ, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan TAŞALTIN, İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin TURAN, katılımcı üniversitelerin yetkilileri, veliler ve öğrenciler katıldı.

2017 - 2018, Eğitim-Öğretim Yılı tercih dönemi öncesi tanıtım faaliyetlerine devam eden Artvin Çoruh Üniversitesi, Şanlıurfa’daki eğitim fuarında stant açtı. 40 üniversitenin katıldığı fuarda Artvin Çoruh Üniversitesi standı yoğun ilgi gördü.

10 Nisan 2017 Pazartesi