Artvin Çoruh Üniversitesi

HABERLER

Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki, 23 Nisan Kutlamaları Kapsamında İlkokul Öğrencilerini Kabul Etti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında TOKİ Şehit Onur İlhan İlköğretim Okulu öğrencileri, Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki’yi ziyaret etti. Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki, 4. Sınıf öğrencisi Kadir Bostan’a makam koltuğunu teslim etti. Genç öğrenci, makamda kaldığı süre zarfında kampüslerde daha fazla oyun parkının yapılması için talimatlar verdi.

“Makam koltuğunu çocuklara teslim etme” geleneğinin Üniversitemizde de yaşatılmasını sağlayan Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki, Kent-Üniversite etkileşiminin Üniversitemizin kalkınması ve yenilikçi bakış açılarıyla sosyo-kültürel işbirliklerinin pekiştirilmesi adına önem taşıdığını ifade etti.

Ziyaret sonrasında öğrencilere ve Okul Müdürü Ahmet Boz’a Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki tarafından hediye verildi.

24 Nisan 2017 Pazartesi