Artvin Çoruh Üniversitesi

HABERLER

Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki, Üniversitemiz Halk Oyunları Topluluğunu Kabul Etti

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunun 2017 yılı faaliyet programı gereğince 26-30 Nisan 2017 tarihlerinde Bodrum’da (Muğla) yapılan Üniversiteler Halk Dansları Şenliğinde, Artvin Çoruh Üniversitesi Halk Oyunları Topluluğu, Horonlar Stilize dalda grup birincisi, finallerde de Türkiye altıncısı olmayı başardı.

Halk Oyunları ekibini kabul eden Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki, öğrencileri başarılarından dolayı kutladı. Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki, sportif ve sosyo-kültürel etkinlik ve yarışmalarda Üniversitemiz adına kazanılan başarılardan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, bu başarıların devamının geleceğine inandığını belirtti.

02 Mayıs 2017 Salı