Artvin Çoruh Üniversitesi

“Ses Yarışması ve Müzik Dinletisi”

Üniversitemiz Yeni Müzik Topluluğu tarafından "AÇÜ Ses Yarışması ve Müzik Dinletisi” etkinliği düzenlendi. 8 Mayıs 2017 tarihinde Nihat Gökyiğit Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki ile Üniversitemiz personeli ve öğrenciler katıldı.

Trakya'dan Doğu Karadeniz'e kadar Anadolu’nun farklı yörelerinden coşkulu türkülerin dillendirildiği dinletide öğrenciler stres atarken, 18 yarışmacının jüri ve seyircilerin karşısında sahne performanslarını sergilediği yarışmada "ilk 3" jüri puanlaması ile belirlendi. Yarışmada dereceye giren Aytuğ Dalkılıç, Tuğba Ayengin ve İlyas Özdemir’e başarı belgeleri ve plaketleri, katılımcı yarışmacılara ve organizasyonun düzenlenmesinde katkıda bulunan öğrencilere de teşekkür belgeleri verildi.

09 Mayıs 2017 Salı