Artvin Çoruh Üniversitesi

HABERLER

Üniversitemiz Kazakistan ve Azerbaycan’da Uluslararası Eğitim Fuarlarına Katıldı

Artvin Çoruh Üniversitesi 21-23 Nisan 2017 tarihlerinde Kazakistan’ın Çimkent ve Almatı kentlerinde düzenlenen “Akademi Türk Fuarlar Sergisi” adlı eğitim fuarlarına katıldı. Yaklaşık 6 bin katılımcı tarafından ziyaret edilen fuarlarda ziyaretçilere Üniversitemizde eğitim imkanları ve yabancı uyruklu öğrencilere sunulan sosyal ve kültürel hizmetler hakkında bilgiler verildi.

Üniversitemiz fuar heyeti, Kazakistan’da aynı zamanda S.Seifullin Kazak Agroteknik Üniversitesi ile Kazakistan Ormancılık Bakanlığı merkez komitesi ziyaretlerini gerçekleştirdi. Ziyaretlerde Üniversitemiz Orman Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Bülent Turgut tarafından üniversitemizi ve Artvin’i tanıtan sunumlar yapıldı. S.Seifullin Kazak Agroteknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sergey Valerievich Mogilnyy yapılan görüşmede üniversiteler arası ikili işbirliklerinin geliştirilmesi hususunda mutabık kalındı.

Üniversitemiz aynı zamanda, 29-30 Nisan 2017 tarihlerinde Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen Akademi Grup Eğitim Fuarı'nda stant açarak yer aldı. 3000 civarında katılımın olduğu belirtilen fuarda ziyaretçilere, Üniversitemizde eğitim imkanları ve kültür sanat faaliyetleri hakkında bilgiler aktarıldı.

10 Mayıs 2017 Çarşamba