Artvin Çoruh Üniversitesi

Üniversitemiz Rize’de Üniversiteler Tanıtım Fuarına Katıldı

Artvin Çoruh Üniversitesi, 11-12 Mayıs 2017 tarihlerinde Rize Ali Metin Kazancı Lisesi ve Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü birlikteliğinde düzenlenen 6. Üniversiteler Tanıtım Fuarına katıldı. Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman ve il protokolünden katılımcılar fuarın açılış merasiminin ardından üniversitelerin stantlarını gezdi.

Rize il merkezi ve ilçelerinden gelen yaklaşık 10 bin öğrencinin ziyaret ettiği fuarda 38 üniversite stant açtı. Fuar süresi boyunca Üniversite temsilcileri tarafından katılımcılara yönelik bilgilendirme toplantıları düzenlendi. Fuarda ayrıca Rize’de faaliyet gösteren halk oyunları ekipleri tarafından yöresel halk oyunları gösterilerine de yer verildi.

13 Mayıs 2017 Cumartesi