Artvin Çoruh Üniversitesi

10. Yıl Etkinlikleri - 8. Spor Şenliği Turnuvaları

Üniversitemiz 10. Yıl Etkinlikleri Spor Şenliği kapsamında masa tenisi, voleybol, basketbol, futsal, satranç ve bowling dallarında, öğrenci ve personel branşlarında turnuvalar düzenlendi.

Masa tenisinde; Bayanlarda Nur Hatun Yavuz, Şaziye Kurnaz ve Cennet Nur Kalkan, Erkekler kategorisinde ise Ünal Korkmaz, Miraç Özkan ve Emre Akan oldu turnuvayı ilk 3 sırada tamamladı. Turnuva bitiminde dereceye giren sporculara madalyaları Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Tilki tarafından verildi.

Voleybolda; Bayanlarda Arhavi MYO, Eğitim Fakültesi, Yusufeli MYO takımları, Erkeklerde ise Artvin MYO, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Eğitim Fakültesi kupa almaya hak kazandı. Öğrencilere kupa ve madalyaları Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdulkuddüs Bingöl tarafından verildi.

Basketbolda turnuvasında; Arhavi MYO, Eğitim Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi turnuvayı ilk 3 sırada tamamladılar.

Futsalda; 1. Artvin MYO , 2. Borçka Acarlar MYO ve 3. Arhavi MYO takımı oldu. Dereceye giren öğrencilere kupa ve madalyaları Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Kaya Erdem tarafından verildi.

Satranç, bowling ve tenis turnuvalarında ise bayanlar ve erkekler kategorilerindeki sıralamalar şu şekilde oluştu:

Satranç: Kübra Çelik, Şeyma Polat, İlayda Açık; İbrahim Sami Turan, Mehmet Alıcı, Ferhat Balcı

Bowling: Selvi Kapıcı, Gülüzar Tutku Aktuğ, Ebru Ocak; Ahmet Bozan, Vakkas Seske, Ahmet Tozkoparan

Tenis: Edip Erdem, Volkan Can Deniz

26 Mayıs 2017 Cuma