Artvin Çoruh Üniversitesi

Üniversitemizin Yeni Erasmus+ Anlaşmaları

Romanya’nın başkenti Bükreş’te CCD Ilfov adlı Üniversitemizin proje ortağı tarafından düzenlenen, yurtiçi program ortağı kurum kuruluşlarının katılımıyla gerçekleşen yıllık ortaklar toplantısında, uluslararası program ortağı olarak Üniversitemiz adına Dış İlişkiler Uzmanı Hakan Gültekin katıldı. Uzman Hakan Gültekin toplantıda başta Ilfov olmak üzere, Bükreş’in farklı bölgelerinden gelen katılımcılara Artvin’i ve Üniversitemizi tanıtan bir sunum gerçekleştirdi. Toplantıda, gelecekteki projeler ve Erasmus+ Staj Hareketliliği kapsamında öğrencilerimize ev sahipliği yapmaları hususunda program ortaklarından teminatlar alındı.

CCD Ilfov Program Ortakları yıllık toplantısının ardından Timişoara Vest Üniversitesi ve Galati Üniversitesi ile yapılan görüşmeler sonrasında her iki üniversite ile Erasmus+ anlaşması yapılması konusunda mutabık kalındı. Böylelikle Üniversitemiz, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Orman Mühendisliği, Peyzaj Mimarlığı, Beslenme ve Diyetetik, İşletme, İktisat ve Maliye bölümlerini kapsayan iki yeni Erasmus+ anlaşması daha edinmiş oldu.

20 Haziran 2017 Salı