Artvin Çoruh Üniversitesi

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Fotoğraf Sergisi

Artvin Valiliği ve Artvin Belediyesince düzenlenen, “15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü”  etkinlikleri kapsamında “15 Temmuz” temalı fotoğraf sergisi açıldı.

Milli İrade Meydanında düzenlenen serginin açılışına Artvin Valisi Ömer Doğanay,  AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Tilki, İl Garnizon Komutanı Piyade Albay A. Cengiz Çerçi,  İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Albay Oğuz Can, daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okumasıyla başlayan etkinlikte, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında ve sonrasında Ankara ve İstanbul'da çekilmiş yaklaşık 100 fotoğraftan oluşan " 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Fotoğraf Sergisi" Artvinliler ile buluştu.

Darbe girişiminin ardından demokrasi nöbetlerine ev sahipliği yapan Milli İrade Meydanı’ndaki sergi, 16 Temmuz Pazar gününe kadar açık kalacak.

Sergide ayrıca, Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğünce il genelindeki okullarda öğrenciler tarafından yıl içerisinde hazırlanan şiir, kompozisyon ve resfebeler de yer alıyor.

13 Temmuz 2017 Perşembe