Artvin Çoruh Üniversitesi

HABERLER

Batum Shota Rustavelli Devlet Üniversitesi İle Yeni İkili İşbirliği Anlaşmalarına Doğru

Üniversitemiz ile ikili işbirliği anlaşması bulunan Batum Shota Rustavelli Devlet Üniversitesi arasında farklı disiplinlerde yeni işbirliği protokolleri oluşturmak üzere görüşmeler başlatıldı. 13 Temmuz 2017 tarihinde Batum Shota Rustavelli Üniversitesi Rektörlüğünün ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Üniversitemiz adına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Peker, Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Ölmez ile ev sahibi üniversiteden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tamar Siradze ve Prof. Dr. Natira Tsiklashvili katıldı. Toplantıda, daha önceden yapılmış işbirliklerinin genişletilmesi ve farklı disiplinlerde akademik işbirliklerine imza atılması konusunda mutabakat sağlandı. Toplantıda, iki üniversite arasında hazırlanacak yeni işbirliği protokolleri için son görüşmelerin önümüzdeki aylarda Üniversitemizde gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı.

24 Temmuz 2017 Pazartesi