Artvin Çoruh Üniversitesi

“Organik Yol” Projesi Fidan Dikim Etkinliği (01.04.2017)

Artvin Yaşam, Eğitim ve Kültür Derneği tarafından organize edilen “Organik Yol” projesi kapsamında gerçekleştirilen fidan dikim etkinliği Ormancılık Uygulama ve Araştırma Merkezimizin desteği ile gerçekleştirildi. Yöre halkı ile birlikte üniversitemiz Orman Fakültesi Öğrencilerinin de katıldığı etkinlikte Şavşat-Tepeköy yol güzergâhına yörede doğal olarak yetişen meyve fidanları dikildi.   Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, Şavşat Kaymakamı Mesut Gazi AMBARCI, Garnizon Komutanı ve ilçe protokolününde katıldığı etkinlik, konuşmalarında desteklerimizden dolayı Üniversitemize teşekkürlerini sunmuşlardır. Etkinlik, Orman Fakültesi öğrencilerinin Tepeköy Geleneksel Yaşam Müzesinin ziyaretleri ile tamamlanmıştır.