Dr. Ögr.Gör. Burcu KIVILCIM
Artvin Çoruh Üniversitesi,
Arhavi Meslek Yüksekokulu,
Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı
burcukivilcim
artvin.edu.tr
3422

Ofis | |
Telefon | 0 466 215 10 92 |
E-Posta | burcukivilcim![]() |
Websitesi | |
Adres | Musazade Mah. Eyüp Çarmıklı Cad. No:4 08200 Arhavi / ARTVİN |
Yöksis Profil Sayfası |
Akademik Görevler
- ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ, ARHAVİ MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ, TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PR., ÖĞRETİM GÖREVLİSİ, 2017 -
Bildiriler
-
Bireylerin Çay Tüketiminde Şeker Kullanım Düzeyinin İncelenmesi / An Examinatıon Of The Level Of Sugar Use By Individuals In Tea Consumption
Yazarlar : OĞAN ELA,OĞAN YENER,KIVILCIM BURCU, Yayın Yeri : II. Uluslararası Mesleki ve Teknik Bilimler Kongresi, Batum, GÜRCİSTAN, 2018, Batum, GÜRCİSTAN, 2018 Basım Tarihi : 20.05.2018 Etkinlik Tarihi : 10.05.2018 - 13.05.2018
Uluslararası Özet bildiri -
Bireylerin Kahve Tüketim Düzeyleri ve Kahve Tercihleri Üzerine Bir Alan Araştırması / A Field Research On Individual Coffee Consumption Levels And Coffee Preferences
Yazarlar : OĞAN YENER,OĞAN ELA,KIVILCIM BURCU, Yayın Yeri : II. Uluslararası Mesleki ve Teknik Bilimler Kongresi, Batum, GÜRCİSTAN, 2018, Batum, GÜRCİSTAN, 2018 Basım Tarihi : 20.05.2018 Etkinlik Tarihi : 10.05.2018 - 13.05.2018
Uluslararası Özet bildiri -
a field research on individual coffee comsumption levels and coffee preferences
Yazarlar : KURT İPEK,OĞAN YENER,OĞAN ELA,KIVILCIM BURCU, Yayın Yeri : 2. international congress on vocational and technical seciences, 2018 Etkinlik Tarihi : 10.05.2018 - 13.05.2018
Uluslararası -
examination of the level of sugar use by individuals in tea consumption
Yazarlar : OĞAN ELA,KIVILCIM BURCU,OĞAN YENER,KURT İPEK, Yayın Yeri : 2. international congress on vocational and technical seciences, 2018 Basım Tarihi : 13.05.2018 Etkinlik Tarihi : 10.05.2018 - 13.05.2018
Uluslararası Tam metin bildiri
Dersler
Akademik Yıl | Ders Adı | Dili | Saati |
---|---|---|---|
2019-2020 | Turizm Ekonomisi | Türkçe | 3 |
2019-2020 | Çatışma ve Stres Yönetimi | Türkçe | 2 |
2019-2020 | Rekreasyon ve Animasyon | Türkçe | 3 |
2019-2020 | Uluslararası Turizm | Türkçe | 2 |
2019-2020 | Konuk İletişimi | Türkçe | 2 |
2019-2020 | Sürdürülebilir Turizm | Türkçe | 2 |
2018-2019 | GENEL İŞLETME | Türkçe | 2 |
2018-2019 | Karşılayıcı Acente | Türkçe | 3 |
2018-2019 | OTEL İŞLETMECİLİĞİ | Türkçe | 3 |
2018-2019 | İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ | Türkçe | 3 |
2017-2018 | İnovasyonel Turizm Uygulamaları | Türkçe | 2 |
2017-2018 | Turizm Ekonomisi | Türkçe | 3 |
2017-2018 | Konaklama İşletmelerinde Maliyet Analizleri | Türkçe | 2 |
2017-2018 | Özel İlgi Turizmi | Türkçe | 2 |
2017-2018 | Rekreasyon ve Animasyon | Türkçe | 2 |
2016-2017 | Otel İşletmeciliği | Türkçe | 3 |
2016-2017 | Konaklama İşletmeleri Muhasebesi | Türkçe | 3 |
2016-2017 | Genel İşletme | Türkçe | 2 |
2016-2017 | İnsan Kaynakları Yönetimi | Türkçe | 3 |
2016-2017 | Acente Muhasebesi | Türkçe | 3 |
Makaleler
-
COVID-19 (YENİ KORONAVİRÜS) SALGINININ TURİZM SEKTÖRÜNE MUHTEMEL ETKİLERİ
Yazarlar : KIVILCIM BURCU, Yayın Yeri : Uluslararası Batı Karadeniz Sosyal ve Beşeri Bilimler Dergisi, 2020
Uluslararası Hakemli ResearhBibIndex CopernicusidealonlineAsos İndeksCi...
Öğrenim
- Önlisans, ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ, ERZURUM MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ, 2007 - 2010
- Lisans, ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ, TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU, KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ, 2010 - 2013
- Yüksek Lisans, ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ, SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ, TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK (YL) (TEZLİ), 2013 - 2016
- Doktora, ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ, SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ, TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK (DR), 2016 - 2020