Ofis | 212 |
Telefon | 04662151000 |
E-Posta | mkemal![]() |
Websitesi | |
Adres | |
Yöksis Profil Sayfası |
Saatler | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
---|---|---|---|---|---|---|---|
08:00-09:00 |
Toplu Beslenme Sistemleri Uygulama Seyitler Yemekhane |
Toplu Beslenme Sistemleri Uygulama Seyitler KIZ KYK |
Genel Mikrobiyolojisi Uygulama |
|
|
|
|
09:00-10:00 |
Toplu Beslenme Sistemleri Uygulama Seyitler Yemekhane |
Toplu Beslenme Sistemleri Uygulama Seyitler KIZ KYK |
Genel Mikrobiyolojisi Uygulama |
|
|
|
|
10:00-11:00 |
Toplu Beslenme Sistemleri Uygulama Seyitler Yemekhane |
Toplu Beslenme Sistemleri Uygulama Seyitler KIZ KYK |
Genel Mikrobiyolojisi Uygulama |
|
|
|
|
11:00-12:00 |
Toplu Beslenme Sistemleri Uygulama Seyitler Yemekhane |
Toplu Beslenme Sistemleri Uygulama Seyitler KIZ KYK |
Genel Mikrobiyolojisi Uygulama |
|
|
|
|
12:00-13:00 |
|
|
|
|
|
|
|
13:00-14:00 |
|
Besin Kimyası ve Analizleri-I Uygulama Besin Kimyası Lab. |
|
|
|
|
|
14:00-15:00 |
|
Besin Kimyası ve Analizleri-I Uygulama Besin Kimyası Lab. |
|
|
|
|
|
15:00-16:00 |
|
Besin Kimyası ve Analizleri-I Uygulama Besin Kimyası Lab. |
|
|
|
|
|
16:00-17:00 |
|
Besin Kimyası ve Analizleri-I Uygulama Besin Kimyası Lab. |
|
|
|
|
|
Saatler | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
---|---|---|---|---|---|---|---|
17:00-18:00 |
|
|
|
|
|
|
|
18:00-19:00 |
|
|
|
|
|
|
|
19:00-20:00 |
|
|
|
|
|
|
|
20:00-21:00 |
|
|
|
|
|
|
|
21:00-22:00 |
|
|
|
|
|
|
|
22:00-23:00 |
|
|
|
|
|
|
|
23:00-24:00 |
|
|
|
|
|
|
|
DIELECTRIC PROPERTIES OF SELECTED PORK ORGAN MEATS AND EXPERIMENTAL PATE PRODUCT FORMULATIONS FOR CONTINUOUS FLOW MICROWAVE PROCESSING
Yazarlar : HANSON DANA,KEMAL MEHMET,TENNANT TRAVİS,SIMUNOVIC JOSIP, Yayın Yeri : 60th International Congress of Meat Science and Technology, 17-22rd August 2014, Punta del Este, Uruguay, 2014 Basım Tarihi : 30.08.2014 Etkinlik Tarihi : 17.08.2014 - 22.08.2014Thermal Processing Of Food Products Using A Modular 2450 MHz Continuous Microwave System
Yazarlar : KEMAL MEHMET,YAVUZ NİHAT,PALAZOĞLU TUNÇ KORAY,SIMUNOVIC JOSIP, Yayın Yeri : 3. International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences, Trabzon, TÜRKİYE, 2019 Basım Tarihi : 05.05.2019 Etkinlik Tarihi : 16.04.2019 - 18.04.2019The Role of Spices in The Treatment Of Helicobacter Pylori
Yazarlar : KEMAL MEHMET,ALPAY KARAOĞLU ŞENGÜL,KOLAYLI SEVGİ,BALTAŞ NİMET, Yayın Yeri : I. International Congress on Medicinal and Aromatic Plants, KONYA, TÜRKİYE, 2017 Basım Tarihi : 10.05.2017 Etkinlik Tarihi : 10.05.2017 - 12.05.2017Antioxidant Properties of Eastern Anatolian Flower Honey
Yazarlar : ERKAN CENGİZ,KEMAL MEHMET,ŞİRİN YAKUP,KOLAYLI SEVGİ, Yayın Yeri : 45th APIMONDIA INTERNATIONAL APICULTURAL CONGRESS, İSTANBUL, TÜRKİYE, 2017 Basım Tarihi : 29.09.2017 Etkinlik Tarihi : 29.09.2017 - 04.10.2017The botanical, physicochemical, and biochemical characteristics of Northern Cyprus honeys
Yazarlar : UÇAR MELTEM, KEMAL MEHMET, DEMİR KANBUR ESRA, KARA YAKUP, ÖZÇELİK ALİ ERDEM, KOLAYLI SEVGİ, Yayın Yeri : European Food Research and Technology, 2023Six Algerian plants: Phenolic profile, antioxidant, antimicrobial activities associated with different simulated gastrointestinal digestion phases and antiproliferative properties
Yazarlar : ER KEMAL MEHTAP, BAKCHICHE BOULANOUAR, KEMAL MEHMET, CHERAIF KADOUR, KARA YAKUP, BARDAWEEL SANAA K., MIGUEL MARIA G., YILDIZ OKTAY, GHAREEB MOSAD A., Yayın Yeri : Journal of Herbal Medicine, 2023A Preliminary Study on the Physicochemical, Microbiological and Sensory Characteristics of Purslane and/or Cayenne Pepper Added Drinking Yogurt, A Traditional Anatolian Beverage
Yazarlar : DEĞİRMENCİ ATİYE, ER KEMAL MEHTAP, BOYRACI GÜLSÜM MERVE, KEMAL MEHMET, YILDIZ OKTAY, Yayın Yeri : Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi, 2021Antioxidant Capacity of a Bee Pollen Sample Obtained from Giresun, Turkey
Yazarlar : ŞAHİN HÜSEYİN,KEMAL MEHMET, Yayın Yeri : Journal of Apitherapy and Nature, 2020Dielectric properties of selected pork organ meats and experimental pate product formulations for continuous flow microwave processing
Yazarlar : HANSON DANA,KEMAL MEHMET,TENNANT TRAVIS,SIMUNOVIC JOSIP, Yayın Yeri : Archivos Latinoamericanos de Producción Animal, 2014Üsküdar Folklor Gençlik ve Spor Kulübü Derneği 22. Folklor Şöleni Trabzon ve Van Yöresi
Atatürk Üniversitesi Bahar Şenliği Halkoyunları-Trabzon Yöresi
Atatürk Üniversitesi Bahar Şenliği Halkoyunları-Trabzon Yöresi