Mehmet KEMAL

Arş.Gör. Mehmet KEMAL

Artvin Çoruh Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü, Beslenme Bilimleri Ana Bilim Dalı
mkemal artvin.edu.tr 2113
Ofis 212
Telefon 04662151000
E-Posta mkemal artvin.edu.tr
Websitesi
Facebook
Twitter
Adres
Yöksis Profil Sayfam https://akademik.yok.gov.tr/AkademikArama/AkademisyenGorevOgrenimBilgileri?islem=direct&authorId=4F37C6EF905EA538

Saatler Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
08:00-09:00
Klinik Beslenme Çocuk Uygulaması
Besin Mikrobiyolojisi Uygulama




09:00-10:00
Klinik Beslenme Çocuk Uygulaması
Besin Mikrobiyolojisi Uygulama




10:00-11:00
Klinik Beslenme Çocuk Uygulaması
Besin Mikrobiyolojisi Uygulama




11:00-12:00
Klinik Beslenme Çocuk Uygulaması
Besin Mikrobiyolojisi Uygulama




12:00-13:00






13:00-14:00 Besin Kimyası ve Analizleri-II Uygulama
Besin Kimyası Lab.
Klinik Beslenme Çocuk Uygulaması





14:00-15:00 Besin Kimyası ve Analizleri-II Uygulama
Besin Kimyası Lab.
Klinik Beslenme Çocuk Uygulaması





15:00-16:00 Besin Kimyası ve Analizleri-II Uygulama
Besin Kimyası Lab.
Klinik Beslenme Çocuk Uygulaması





16:00-17:00 Besin Kimyası ve Analizleri-II Uygulama
Besin Kimyası Lab.
Klinik Beslenme Çocuk Uygulaması






Saatler Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar
17:00-18:00






18:00-19:00






19:00-20:00






20:00-21:00






21:00-22:00






22:00-23:00






23:00-24:00






Akademik Görevler

  1. ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ, SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ, BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ, BESLENME BİLİMLERİ ANABİLİM DALI, ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ, 2015 -
  2. North Carolina State University, The College of Agriculture and Life Sciences, Food, Bioprocessing, and Nutrition Sciences, Food Science, ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ, 2012 - 2015

Bildiriler

  1. DIELECTRIC PROPERTIES OF SELECTED PORK ORGAN MEATS AND EXPERIMENTAL PATE PRODUCT FORMULATIONS FOR CONTINUOUS FLOW MICROWAVE PROCESSING

    Yazarlar : HANSON DANA,KEMAL MEHMET,TENNANT TRAVİS,SIMUNOVIC JOSIP, Yayın Yeri : 60th International Congress of Meat Science and Technology, 17-22rd August 2014, Punta del Este, Uruguay, 2014 Basım Tarihi : 30.08.2014 Etkinlik Tarihi : 17.08.2014 - 22.08.2014
    Uluslararası Tam metin bildiri
  2. Thermal Processing Of Food Products Using A Modular 2450 MHz Continuous Microwave System

    Yazarlar : KEMAL MEHMET,YAVUZ NİHAT,PALAZOĞLU TUNÇ KORAY,SIMUNOVIC JOSIP, Yayın Yeri : 3. International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences, Trabzon, TÜRKİYE, 2019 Basım Tarihi : 05.05.2019 Etkinlik Tarihi : 16.04.2019 - 18.04.2019
    Uluslararası Tam metin bildiri
  3. The Role of Spices in The Treatment Of Helicobacter Pylori

    Yazarlar : KEMAL MEHMET,ALPAY KARAOĞLU ŞENGÜL,KOLAYLI SEVGİ,BALTAŞ NİMET, Yayın Yeri : I. International Congress on Medicinal and Aromatic Plants, KONYA, TÜRKİYE, 2017 Basım Tarihi : 10.05.2017 Etkinlik Tarihi : 10.05.2017 - 12.05.2017
    Uluslararası Özet bildiri
  4. Antioxidant Properties of Eastern Anatolian Flower Honey

    Yazarlar : ERKAN CENGİZ,KEMAL MEHMET,ŞİRİN YAKUP,KOLAYLI SEVGİ, Yayın Yeri : 45th APIMONDIA INTERNATIONAL APICULTURAL CONGRESS, İSTANBUL, TÜRKİYE, 2017 Basım Tarihi : 29.09.2017 Etkinlik Tarihi : 29.09.2017 - 04.10.2017
    Uluslararası Özet bildiri

Deneyimler

Dersler

Akademik Yıl Ders Adı Dili Saati
2018-2019 Besin Kimyası ve Analizleri-1 Uygulama Türkçe 4
2018-2019 Genel Mikrobiyoloji Uygulama Türkçe 4
2018-2019 Besin Mikrobiyolojisi Uygulama Türkçe 4
2018-2019 Besin Kimyası ve Analizleri-2 Uygulama Türkçe 4
2017-2018 Besin Kimyası ve Analizleri-1 Uygulama Türkçe 4
2017-2018 Besin Kimyası ve Analizleri-2 Uygulama Türkçe 4
2017-2018 Genel Mikrobiyoloji Uygulama Türkçe 4
2017-2018 Besin Mikrobiyolojisi Uygulama Türkçe 4
2016-2017 Besin Kimyası ve Analizleri-1 Uygulama Türkçe 4
2016-2017 Genel Mikrobiyoloji Uygulama Türkçe 4
2016-2017 Besin Mikrobiyolojisi Uygulama Türkçe 4
2016-2017 Besin Kimyası ve Analizleri-2 Uygulama Türkçe 4

Kitaplar

  1. Antioksidanlar ve Tayin Yöntemleri
    ER MEHTAP,TURKUT GÜLSÜM MERVE,KEMAL MEHMET,OKUMUŞ GÜLŞAH, Yayın Yeri : Ankara Nobel Tıp Kitabevleri, TÜRKİYE, Türkçe, 2018
    Ulusal Bilimsel Kitap Bölüm(ler)

Makaleler

  1. Dielectric properties of selected pork organ meats and experimental pate product formulations for continuous flow microwave processing

    Yazarlar : HANSON DANA,KEMAL MEHMET,TENNANT TRAVIS,SIMUNOVIC JOSIP, Yayın Yeri : Archivos Latinoamericanos de Producción Animal, 2014
    Uluslararası Hakemli Academic Search Premier, Fuente Academica Plus, CA...

Ödüller

  1. MEB Yurtdışı yüksek lisans ve doktora bursu, TÜRKİYE, MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI, 2011, Diğer

Öğrenim

  1. Lisans, ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, 2005 - 2009
  2. Yüksek Lisans, North Carolina State University, GIDA BİLİMİ, 2012 - 2015
  3. Doktora, KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ, FEN FAKÜLTESİ, KİMYA BÖLÜMÜ, 2018 -

Sanatsal Faaliyetler

  1. Üsküdar Folklor Gençlik ve Spor Kulübü Derneği 22. Folklor Şöleni Trabzon ve Van Yöresi

    Diğer,
    Ulusal Karma 12.03.2010 -
  2. Atatürk Üniversitesi Bahar Şenliği Halkoyunları-Trabzon Yöresi

    Diğer,
    Ulusal Karma 27.05.2009 -
  3. Atatürk Üniversitesi Bahar Şenliği Halkoyunları-Trabzon Yöresi

    Diğer,
    Ulusal Karma 21.05.2008 -

Sertifikalar

  1. Özel Çevrelerin Mikrobiyolojisi ve Yeni Biyoaktif Madde Keşfi, Çalıştay, Ulusal
  2. Program in American Language Studies, Rutgers-The State University of New Jersey, Sertifika, Uluslararası
  3. School of Foreign Languages, YILDIZ TECHNICAL UNIVERSITY, Sertifika, Ulusal
  4. FDA/USDA Process Control School, North Carolina State University, Sertifika, Uluslararası

Üyelikler