01.11.2021 Tarihinde İlan Edilen 4/B Sözleşmeli Personel Alımında Teknisyen (Elektrik) Pozisyonu İçin Yedek Listeden Atanmaya Hak Kazanan Adayın Dikkatine

14 Ocak 2022, Cuma 893

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca Üniversitemizde  istihdam edilmek üzere, 01.11.2021 tarih ve 31646 sayılı Resmi Gazete ile Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı Sistemi üzerinden ve Üniversitemiz web sayfasında ilan edilen ilanımıza başvuran adaylardan yerleşmeye hak kazanıp başvuru yapmayan veya hakkından feragat eden aday/adayların yerine aşağıdaki tabloda ismi belirtilen ve atanmaya hak kazanan yedek adayın istenen belgelerle birlikte 17.01.2022 - 31.01.2022 tarihleri arasında şahsen veya posta yoluyla Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına başvurarak evraklarını teslim etmeleri gerekmektedir. Belirtilen süre içerisinde evrak teslimi yapmayan aday/adaylar hakkından feragat etmiş sayılarak yerine sırası ile yedek adaylardan çağrılmaya devam edilecektir.

Hakkından feragat etmek isteyen aday/adayların aşağıda belirtilen feragat dilekçesini ıslak imzalı olacak şekilde tarayarak [email protected] e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir. (feragat dilekçesi için tıklayınız.)

S.N. T.C. KİMLİK NO ADI SOYADI 2020 KPSS (B) PUANI AÇIKLAMA
1 46*******50 SE****ÖZ*** 63,39643  1.Yedek

Not: Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup ilgililere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

İSTENEN BELGELER:

1- Atama Başvuru Dilekçesi dilekçe için tıklayınız

2- Diploma aslı veya onaylı örneği

3- Fotoğraf (4 Adet)

4-Nufus Cüzdan Örneği

5-Askerlik Terhis veya Durum Belgesi (Erkek Adaylar için)

6-Özgeçmiş formu form için tıklayınız

7-KPSS -2020 Sonuç Belgesi (Karekodlu İnternet Çıktısı)

8-Alanında en az 2 yıl iş tecrübesine sahip olduğunu belirten SGK hizmet dökümü (E-Devlet Çıktısı) ve hizmetin geçtiği özel iş yerinden alınacak ıslak imzalı ve kaşeli belge

9- Tam teşekküllü Devlet Hastaneleri veya Üniversite Hastanelerinden alınacak Sağlık Kurulu Raporu

BAŞVURU ADRESİ:

Artvin Çoruh Üniversitesi