2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Mazeret Sınavına Başvuru Yapacak Öğrencilerin Dikkatine

21 Mayıs 2020, Perşembe 2553

2019-2020 eğitim öğretim yılı bahar yarıyılında Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle Uzaktan Eğitim ile yapılan derslerin ara sınavlarına (Sağlık, Uzaktan Eğitim Sistemine Bağlanamama, Uzaktan Eğitim ile yapılan sınava katılamama vb. nedenlerle) katılamayan öğrenciler  Öğrenci Bilgi Sisteminde bulunan “Başvuru İşlemleri” menüsünde yer alan “Mazeret Sınavı Başvurusu” sekmesinden açılan ekranda yer alan ders listesinden sınava girmediği her ders için ayrı ayrı seçim yaparak başvurularını yapabileceklerdir. Öğrencilerin başvuruları onaylandıktan sonra 08-12 Haziran 2020 tarihleri arasında yapılacak olan Mazeret sınavlarına girebileceklerdir. Ara sınava giren ve sınav notu olan öğrenciler mazeret sınavına giremezler, ara sınav notu olduğu halde mazeret sınavına giren öğrencilerin mazeret sınavı ve sınav notu geçersiz sayılacaktır. Mazeret sınavı son başvuru tarihi 29 Mayıs 2020 cuma günüdür.