2021 Yılı Erasmus+ Teklif Çağrısı Yayınlanmıştır.

01 Nisan 2021, Perşembe 2568

2021-2027 yeni dönem Erasmus+ Teklif Çağrısı 25 Mart 2021 tarihinde açıklanmıştır ve ayrıca Erasmus+ Program Rehberi yayınlanmıştır. Yeni Dönem hakkında detaylı bilgilerin paylaşıldığı Program Rehberi içeriğinde yeni dönem değişiklikleri, yenilikleri, bütçesi gibi konular başta olmak üzere detaylı bilgilere erişebilirsiniz.

Detaylı bilgi içi tıklayınız...

Artvin Çoruh Üniversitesi Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak Erasmus+ yeni döneminin başta üniversitemiz olmak üzere tüm kurumlar için hayırlı olmasını diliyoruz. Erasmus+ Programı kurumlar arasında ki kültürlerarası iletişim, dayanışma, sınır ötesi işbirliği ve bireysel gelişimleri güçlendirmeye devam edecek.

Erasmus+ Teklif Çağrısını takiben üniversitemiz en kısa süre içerisinde Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketliliği ilanına çıkacaktır. Ayrıca online olarak Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketliliği konulu toplantı yapılacaktır.