[Ankos] Philosophy Documentation Center (Felsefe e-dergileri ve e-kitapları platformu) Veritabanı Deneme Erişimi

08 Mayıs 2020, Cuma 66

Philosophy Documentation Center (Felsefe e-dergileri ve e-kitapları platformu) veritabanı COVID-19 nedeniyle kapanan üniversitelerin, okulların öğrenci ve öğretim görevlilerine ve meraklılara yardımcı olmak amacıyla 07 Haziran 2020 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.

Hakkında: 200 ciltten fazla ,Dünya Felsefe Kongresi bildirilerine (1900 'lerden günümüze) erişilebilmektedir. Çeşitli ülkelerde yayımlanmış farklı dillerdeki; dergi, seri, bildiri ve farklı türde kaynağa tam metin olarak erişilebilmektedir.

Erişim Adresi: https://www.pdcnet.org/devbundle

NOT: Erişim için ise öncelikle kullanıcı bireyler yukarıdaki link üzerinden bir hesap açmalı. Bunun için sayfanın  en altında bulunan "View Your Options" ile formu doldurup, hesap açarak devam edilmesi gerekiyor.

*Belirli sürelerle erişime açılan tüm kaynaklara erişim süresince kütüphane web sayfamızda yer alan "Deneme Erişimli Veritabanları" menüsünden erişebilirsiniz.

Detaylı Bilgi ve Önerileriniz için:

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

Tel: 04662151021  Dahili Tel: 45 00 mail: library@artvin.edu.tr / muhammetkizil@artvin.edu.tr