Artvin Çoruh Üniversitesi Nihat Gökyiğit Teşvik Ödülleri – 2020

10 Mart 2021, Çarşamba 1508

Artvin Çoruh Üniversitesi Nihat Gökyiğit Teşvik Ödülleri – 2020

2020 yılında üniversitemiz adresli bilimsel çalışmalara “Artvin Çoruh Üniversitesi Bilimsel Çalışmaları Nihat Gökyiğit Teşvik Ödülleri Esasları” doğrultusunda teşvik ödülleri verilecektir.

Başvurular Üniversitemiz internet sayfası Hızlı Erişim menüsünde bulunan Üniversite Bilgi Yönetim Sisteminde yer alan “Teşvik Sistemi” üzerinden 11 Mart-19 Mart 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Başvuru belgesi çıktısının imzalı hali ile kanıtların BAP Koordinatörlüğüne veya kadronuzun bulunduğu birime en geç 19 Mart 2021 tarihi mesai bitimine kadar teslim edilmesi gerekmektedir.

* Başvuru yapılırken AÇÜ Teşvik Ödülleri Esaslarında yer alan Ana İlkelerin dikkatlice incelenmesi önem az etmektedir.

Kanıtlar hazırlanırken dikkat edilecek hususlar

Artvin Çoruh Üniversitesi Bilimsel Çalışmaları Nihat Gökyiğit Teşvik Ödülleri Esasları – 2020