Doçent kadrosuna atanan öğretim üyelerimizi tebrik ederiz.

26 Ekim 2020, Pazartesi 811

Doç. Dr. Derya Sarı, Sanat Tasarım Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü Doçent kadrosuna atanmış bulunmaktadır.

Doç. Dr. Zeki Aksu, Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği Programı Doçent kadrosuna atanmış bulunmaktadır.

Doç. Dr. Mustafa Cansız, Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği Programı Doçent kadrosuna atanmış bulunmaktadır.

Doç. Dr. Kerem Coşkun, Eğitim Fakültesi Sınıf Eğitimi Programı Doçent kadrosuna atanmış bulunmaktadır.

Doç. Dr. Mustafa Tüfekçioğlu, Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümü Doçent kadrosuna atanmış bulunmaktadır.

Doç. Dr. Sevim İnanç Özkan, Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümü Doçent kadrosuna atanmış bulunmaktadır.

Doç. Dr. Caner Çiçekdağı, Fen Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü Doçent kadrosuna atanmış bulunmaktadır.

Öğretim üyelerimizi tebrik eder, akademik hayatlarında başarılar dileriz.