Ek Sınavlara Katılmak için UZEP Kullanımı Hk.

28 Temmuz 2021, Çarşamba 558

Ek sınavlara girecek öğrencilerimizin dikkatine;

- Sınavı yapacak öğretim elemanı tarafından başka bir platforma yönlendirilmediyseniz, ek sınavlarınıza UZEP sisteminden ulaşabilirsiniz.

- UZEP'e girmek için uzep.artvin.edu.tr adresine giriniz. UZEP'i ilk kez kullanacak öğrencilerimiz, kullanıcı adınız öğrenci numaranız, şifreniz ise TC Kimlik Numaranızdır. UZEP'e ayrıca E-devlet bilgilerinizle de girebilirsiniz.

- UZEP'e kullanıcı adı ve şifrenizle girdikten sonra tarayıcınızın adres satırına uzep.artvin.edu.tr/exam yazıp enter tuşuna bastığınızda gireceğiniz ek sınavların listesini göreceksiniz. Günü ve saati geldiğinde ek sınavlarınıza bu listeyi kullanarak katılabilirsiniz.

- UZEP'e giriş veya ek sınavlara katılma sürecinde sorun yaşarsanız uzem@artvin.edu.tr adresine sorunu tarif eden bir eposta gönderiniz.