Fen Bilimleri Enstitümüzün Lisansüstü Öğrencilerinden Tez Teslimi Yapacakların Dikkatine!

20 Haziran 2019, Perşembe 640

Lisansüstü öğrencilerin ders ve tez aşamalarında azami öğrenim süreleri sonunda kayıtlarının silinmesinde yarıyıl sonu olarak tez teslimi için azami öğrenim süresinin sonunda bulunan lisansüstü öğrenciler açısından Enstitü Akademik Çalışma Takviminde belirtilen “Lisansüstü (Doktora/Yüksek Lisans) Tez Teslimi Son Günü” tarihinin bir sonraki dönem derslerinin başlamasından önceki son Cuma günü saat: 12:00’ye kadar, tezlerin Enstitüden intihalinin (benzerlik oranı) alınması için son tarihin ise bir sonraki dönem derslerin başlamasından önceki son Perşembe günü mesai bitimine kadar yapılması gerekmektedir.

Tez savunma sınavına girecek öğrencilerimizin en geç savunma sınavından önce asıl jüri üyelerine tezlerini spiralli olarak elden vermeleri zorunludur. Tez savunma sınavı için öğrenci başvuruları yarıyıllardaki derslerin bittiği tarihten sonra kabul edilecektir.

Öğrencilerimize ve Tez Danışmanlarına önemle duyurulur. 20.06.2019