Lojman Duyurusu

29 Ocak 2020, Çarşamba 1963

Lojman talebinde bulunacak tüm akademik ve idari personelin, kurumsal e-posta adresiyle, Üniversitemiz internet sayfasında Hızlı Erişim menüsünde bulunan Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi’ne giriş yaparak Konut Talep formunu, en geç 28.02.2020 tarihi mesai bitimine kadar doldurmaları ve doldurulan formun çıktısını birim amirine onaylatarak ,birimlerine teslim etmeleri gerekmektedir.

Kamu Konutları Yönetmeliğinin 9’uncu maddesinin birinci fıkrası uyarınca hak kazananlardan (sıra tahsisli konutlarda oturanlar), bulunduğu ülke, merkez, bölge, il veya ilçe ayrımı yapılmaksızın daha önce Yönetmelikte belirtilen oturma süresince veya daha fazla süre konutta oturanlara, konut tahsis edilemez. Bu durumda olanlara tekrar konut tahsisi, mevcut talepler karşılandıktan sonra, kalan boş konut olursa Yönetmelik esaslarına göre yapılır.