Lojman Duyurusu

13 Kasım 2020, Cuma 925

Üniversitemiz Konut Dağıtım ve Yönetim Yönergesinin 9. maddesinin (a) bendi uyarınca Ocak 2020'de konut tahsis talebinde bulunan personelin başvuruları sonucunda sıra cetveli düzenlenmiş olup; bu sıra cetvelindeki puanlama sırasına göre konut dağıtımı yapılacaktır. Dağıtımı yapılacak olan konutlar Seyitler Yerleşkesinde olup Üniversitemiz Konut Talep Sisteminde duyurulmuştur. Konut talebinde bulunmak isteyen personelin 16-19.11.2020 tarihleri arasında Konut Talep Sistemi üzerinden tercih yapması gerekmektedir.

Konut Talep Sistemine üniversitemiz web sitesinin hızlı erişim menüsü altında bulunan Üniversite Bilgi Yönetim Sistemine giriş yaptıktan sonra alt sistemler menüsü altındaki Konut Talep Sistemi bağlantısını kullanarak ulaşabilirsiniz.