× Web Sitemiz Yenilenmektedir. Aradığınız İçeriği Bulamıyorsanız Eski Web Sitemize Bakabilirsiniz. Eski Web Sitemize Gitmek İçin Lütfen Tıklayınız
ENGLISH | РУССКИЙ

Öğrenci Ring Servis Hizmeti ( Şehir ve Seyitler Yerleşkesi Arası )

26 Eylül 2017, Salı 609

Öğrencilerimizin her iki yerleşkede bulunan sosyal kültürel ve spor tesislerinden etkin bir şekilde faydalanmaları;  Üniversitemiz Spor Etkinlikleri kapsamında (futbol, bowling, basketbol, hentbol, voleybol, masa tenisi vb.) ve Üniversite takımlarımızda görev alan öğrencilerimizin sosyal tesislerimizden daha etkin faydalanabilmeleri için ŞEHİR YERLEŞKESİ VE SEYİTLER YERLEŞKESİ arasında; Yükseköğretim Kurumları Mediko-Sosyal Sağlık, Kültür ve Spor İşleri Dairesi Uygulama Yönetmeliği’nin 15/d maddesine göre akademik takvim süresince (resmi tatil, dini, milli bayram ve cumartesi, pazar günleri hariç) 1 otobüsle iki yerleşke arasında ring servis hizmeti her gün 12.45-21.30 saatleri arasında aşağıda yer alan çizelge çerçevesinde verilmeye devam edecektir.

HARAKET YERİ KALKIŞ SAATİ HARAKET YERİ KALKIŞ SAATİ
    Şehir Yer. Nihat Gök.Kong.K.Mer. 12.45
Seyitler Yerleşkesi Kapalı Spor Salonu 15.00 Şehir Yer. Nihat Gök.Kong.K.Mer. 17.00
Seyitler Yerleşkesi Kapalı Spor Salonu 19.00 Şehir Yer. Nihat Gök.Kong.K.Mer. 19.30