Orman Mühendisliği Bölümü İnteraktif Mezuniyet Töreni

03 Temmuz 2020, Cuma 619

Üniversitemiz Orman Fakültesi, Orman Mühendisliği Bölümü 2019/2020 Eğitim Öğretim Dönemi Mezuniyet Töreni, Küresel Salgın COVID-19 sebebi ile sosyal mesafe ve hijyen kuralları dikkate alınarak gerçekleştirildi. Mezun öğrencilerimizden bir kısmı törene interaktif olarak iştirak etmişlerdir. Törene, Rektör Yardımcısı Sn.  Prof. Dr. Hüseyin PEKER, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Sn. Prof. Dr. Nuri YAVUZ, Orman Fakültesi Dekanı Sn. Prof. Dr. Zafer ÖLMEZ,  Orman Fakültesi Dekan Yardımcıları Sn. Prof. Dr. Temel GÖKTÜRK ve Sn. Doç. Dr. Sevim İNANÇ' ın yanı sıra öğretim elemanları katılmışlardır. Orman Mühendisliği Bölümü'nü 1. olarak bitiren Zuhal ALTUN' a plaketini Rektör Yardımcısı Sn. Prof. Dr. Hüseyin PEKER vermiştir. Tören, Prof. Dr. Zafer ÖLMEZ  ve Zuhal ALTUN' un Mezuniyet Kütüğü' ne mezuniyet nişanı bırakmasıyla sona ermiştir.