Pedagojik Formasyon Yedekten Kayıt Hakkı Kazananlar

06 Kasım 2019, Çarşamba 965

Üniversitemizde 2019-2020 Pedagojik Formasyon eğitimi programı için yedek listeden kayıt hakkı kazanan adayların listesi ilan edilmiştir.

Artvin Çoruh Üniversitesi Formasyon Programına kayıt hakkı kazanan adayların kayıtları 6-7-8 Kasım 2019 tarihleri arasında yapılabilecektir.

Kayıt hakkı kazanan adayların listesine ulaşmak için tıklayınız.

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1. Öğrenci belgesi ve not döküm (transkript) belgesi (mezunlar için diploma aslı ve fotokopisi ile transkript)
  2. Nüfus cüzdanı fotokopisi
  3. İki adet vesikalık fotoğraf
  4. Taahhütname (kesin kayıt esnasında verilecektir)
  5. Öğrenim ücretinin birinci taksitinin ödendiğine ilişkin banka dekontu

Eksik evrak ile kayıt işlemi yapılmayacaktır.

Başvurular yalnızca şahsen veya noterden alınan vekâletname yolu ile yapılacaktır.

PROGRAM ÜCRETİ VE ÖDEME TARİHLERİ

Pedagojik Formasyon Öğrenim ücreti dönemlik 1.027 TL olarak belirlenmiştir. Güz Dönemi ödemesinin dekontu kesin kayıt esnasında teslim edilmelidir. Öğrenim ücretinin ikinci taksiti ise Bahar Dönemi başında yatırılacaktır.

Öğrenim Ücreti yatırılırken; adayın Ad soyad bilgileri, TC Kimlik No ve “Formasyon Güz Dönemi Yeni Kayıt” açıklamasıyla yatırılması gerekmektedir. Ücret kesin kayıt yapıldıktan sonra iade edilmez.

Öğrenim ücretinin ödeneceği Banka: T.C. Ziraat Bankası Artvin Şubesi

Öğrenim ücretinin ödeneceği Banka IBAN numarası: TR60 0001 0001 4841 8064 1650 02

KESİN KAYIT YERİ

Merkez: Artvin Çoruh Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Öğrenci İşleri Bürosu Kat 3 Merkez/Artvin

Hopa: Artvin Çoruh Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, Fakülte Sekreterliği, Hopa/Artvin

Güz dönemi akademik takvim için tıklayınız.

Pedagojik Formasyon Dersleri 9 Kasım Cumartesi günü başlayacaktır (ders programı Eğitim Fakültesi sitesinden duyurulacaktır).

Formasyon dersleri Nihat Gökyiğit Kongre ve Kültür Merkezinde (Artvin – Merkez) olacaktır.