SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TEZSİZ YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİ ALIMI

17 Eylül 2019, Salı 1434

Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans Programına 2019-2020 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında ilk kayıt sonrası boş kalan kontenjan sayısı kadar ek yerleştirme ile aşağıdaki başvuru şartlarına ve takvime göre öğrenci alınmasına.

Başvuru Şartları:

1. Eğitim  Fakültesi Mezunu Olmak veya dört yıllık fakülte mezunu olup Pedagojik  Formasyon Belgesine Sahip Olmak.
  2. Ales şartı bulunmamaktadır.

Başvuru Takvimi:

Başvuru Tarihleri

: 30 Eylül –04 Ekim 2019

Başvuru Yeri ve Şekli

Enstitümüzün WEB (Link başvuru tarihlerinde aktif hale gelecektir.) sayfasından ONLİNE olarak yapılacak olup, sisteme istenilen belgeleri eksiksiz yüklenecektir. Sisteme eksik ve yanlış yüklenen belge ve bilgilerden doğacak yükümlülükten aday sorumludur.

Başvuruda istenilen belgelerin onaylı olarak; 08 Ekim 2019 tarihi mesai bitimine   kadar Enstitümüze teslim edilmesi gerekmektedir.(KARGO, PTT, ŞAHSEN) İstenilen belgeleri onaylı olarak bu sürede teslim etmeyen adayların başvuruları değerlendirilmeye alınmayacaktır.

Sonuçların İlanı

09 Ekim 2019 –Çarşamba

Kesin Kayıt ve Ders Yazılımları

10–15 Ekim 2019

Başvurulacak Programlarımız:

Tezsiz Yüksek Lisans

1-Eğitim Yönetimi (II. Öğretim)

NOT: Tezsiz yüksek lisans giriş başarı notu alt sınırı 65 puandır.