Üniversitemizde Doçentlik Unvanı Alan Öğretim Üyeleri

03 Haziran 2020, Çarşamba 1369

Üniversitemizin çeşitli fakültelerinde görev yapan öğretim üyelerimiz doçentlik unvanı almaya hak kazanmışlardır.

2020 yılı içerisinde, Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Kerem COŞKUN, Fen Bilgisi Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Mustafa CANSIZ, Matematik Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Zeki AKSU, Sağlık Bilimleri Fakültesi Halk Sağlığı Hemşireliği Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Nurcan ALBAYRAK İSKENDER, Fen Edebiyat Fakültesi Felsefe Tarihi Anablim Dalı öğretim üyesi Dr. Caner ÇİÇEKDAĞI, Hopa İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Politikası Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Orhan ŞİMŞEK, Orman Fakültesi Havza Yönetimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Mustafa TÜFEKÇİOĞLU, Orman Ekonomisi Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Sevim İNANÇ, Sanat ve Tasarım Fakültesi Bitki Materyali ve Yetiştiriciliği Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Derya SARI, Doçent unvanı almaya hak kazanmışlardır.

Öğretim Üyelerimizi gösterdikleri bu başarı dolayısıyla tebrik ediyor, almış oldukları unvanların önce kendileri ve Üniversitemiz için sonra da yükseköğretim sistemimiz için hayırlı olması temennisiyle çalışmalarında başarılar diliyoruz.