Üniversitemizde Zorunlu Yabancı Dil (İngilizce) Dersi Muafiyet Sınavı Yapılacaktır.

07 Ekim 2020, Çarşamba 10982

21/10/2020 TARİHİNDE SAAT 15:00'DA YABANCI DİL (İNGİLİZCE) MUAFİYET SINAVI YAPILACAKTIR.

2020-2021 eğitim öğretim yılı güz ve bahar döneminde, (zorunlu) Yabancı Dil I-II (İngilizce) derslerinden muaf olmak isteyen öğrencilerimizin 21/10/2020 tarihinde Çarşamba günü saat 15:00'da Google Classroom üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek muafiyet sınavına girmeleri gerekmektedir.

Sınava girmek isteyen öğrencilerimizin herhangi bir aksaklık yaşanmaması için, 20/10/2020 Salı gününü mesai bitimine (17:00) kadar Google Classroom’daki ilgili sınıfa     kurum  e-mail adresleri (öğrencinumaranız@ogrenci.artvin.edu.tr) ile kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Aşağıda izlenecek adımlar açıklanmıştır.

Kurum e-mail adreslerini daha önce kullanmamış veya parolasını unutmuş olan öğrencilerimiz aşağıda belirtilen işlem sırasını takip ederek yeni parolalarını oluşturabilirler.

1-Üniversitemiz ana sayfasındaki ‘Hızlı Erişim’ menüsünde bulunan ‘E-Posta İşlemleri’ alt menüsüne tıklayarak giriş yapınız.

2-Parolamı Unuttum bölümüne tıklayınız.

3- Öğrenci numaranız ile oluşturulmuş olan (@ogrenci.artvin.edu.tr uzantılı) e-mail adresi ve diğer bilgilerinizi girerek ‘Yeni Parola Oluştur’ bölümüne tıklayınız.

Google Classroom’a giriş yapabilmek için aşağıdaki adımları takip ediniz.

1-https://classroom.google.com/ adresine giriniz ve kurum e-mail adresiniz ve şifrenizle giriş yapınız.

2-Giriş yaptıktan sonra sağ üst köşede bulunan "+"simgesini tıklayınız.

3-Açılan Sayfada ‘Sınıf Kadu’ ile giriş yapınız. (Sınıf kodları aşağıda tabloda birimler bazında düzenlenmiştir.)

Sınıf Kodları Tablosu

Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu Adı

Sınıf Kodu

Eğitim Fakültesi-Fen Edebiyat Fakültesi-Hopa İİBF-İlahiyat Fakültesi-Sağlık Bilimleri Fakültesi