8. Kariyer Günü Etkinliğine Ahmet Şerif İzgören Konuk Oldu

12 Mart 2019, Salı 76

İşkur Artvin Şubesince tertiplenen ve Üniversitemiz tarafından desteklenen 8. Kariyer Günü Etkinliği, 11 Mart 2019 Pazartesi günü Üniversitemiz Nihat Gökyiğit Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Kişisel gelişim uzmanı ve yazar Ahmet Şerif İzgören’in konuk olduğu etkinlik İş-Kur Artvin İl Müdürü Cevdet Ertürk’ün açılış konuşması ile başladı. İl Müdürü Ertürk konuşmasında Artvin’de İşkur tarafından yürütülen proje ve çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

Yazar Ahmet Şerif İzgören ise konuşmasında kariyer macerasında ve özellikle iş görüşmelerinde kişiyi hedefine taşıyan etmenleri özetlerken beden dili ve duruşun gündelik yaşantıdaki önemine dikkat çekti. İzgören ayrıca ülkemizde yetişen değerlerin yaşantılarından da örnekler aktardı.

Bu yıl ‘Burası Artvin Burada İş Var’ sloganı ile hazırlanan programa Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Üniversitemiz Genel Sekreteri Mehmet Peker, kamu kurumlarından katılımcılar, öğrenciler ve vatandaşlar takip etti.