Kazakistanlı Öğrenciler Eğitim Deneyimlerini Öğrencilerimizle Paylaştı

23 Aralık 2019, Pazartesi 202

Üniversitemiz ile Kazakistan’ın Seifullin Kazak Tarım-Teknik Üniversitesi arasındaki ikili işbirliği anlaşması çerçevesinde Üniversitemize gelen Madina Tokmurzina ve Adak Taizhanov deneyimlerini Üniversitemiz öğrencileri ile paylaştı. 2 hafta boyunca Üniversitemiz Peyzaj Mimarlığı ve Orman Mühendisliği bölümlerinde derslere katılan öğrenciler program kapsamında İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencileriyle de Üniversitemiz Nihat Gökyiğit Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen söyleşide bir araya geldiler. Üniversitemiz Dış İlişkiler Koordinatörlüğünden Dr. Öğr. Üyesi Hakan Gültekin’in sunumu işe başlayan söyleşide Kazakistan’da yüksek öğretim imkanları, öğrencilere yönelik hizmet ve fırsatlar hakkında bilgiler aktaran öğrenciler aynı zamanda geleceğe yönelik plan ve projelerini paylaştılar. Eğitim programı sonrasında Üniversitemiz Dış İlişkiler Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Mehmet Özalp, Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Bülent Turgut ve Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hilal Turgut tarafından konuk öğrencilere katılım belgeleri verildi.