Orman Fakültesinin 25. Yıl Mezuniyet Töreni Yapıldı

04 Temmuz 2021, Pazar 248

Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümü ve Orman Mühendisliği Anabilim Dalı Lisansüstü öğrencileri için mezuniyet töreni 02.07.2021 Cuma günü yapıldı. Yapılan törene Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin' in yanı sıra Artvin Orman Bölge Müdür Yardımcısı Sayın Serkan Karakurt, Orman Mühendisleri Odasını temsilen Sayın Zafer Yerli, misafir öğretim üyeleri ve mezun öğrencilerimiz aileleri katılımı ile gerçekleşti.

Mezuniyet programı Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin ve Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aydın Tüfekçioğlu' nun açılış konuşmaları ile başladı. Orman Mühendisleri Odası Genel Başkanı Sayın Hasan Türkyılmaz' ın canlı bağlantı ile katılımı sonrasında mezun öğrencilerimizin fotoğraflarından oluşan sunu ile devam eden program mezun öğrenclilere plaket ve mezuniyet belgesi verilerek tamamlandı.