Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin’den, Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuri Yavuz’a Ziyaret

13 Nisan 2021, Salı 146

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin, Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuri Yavuz’u ziyaret etti. Dekanlık makamında gerçekleşen görüşmede fakülte bünyesinde eğitim öğretime devam edilen bölümler ve öğrenci alınması planlanan bölümler, fakülte akademisyenleri tarafından Artvin tarihî ve kültürel mirası üzerine hazırlanan ve hazırlanması düşünülen akademik yayınlar ile konferans, sempozyum, seminer gibi akademi ve eğitim ağırlıklı çalışmalar hakkında değerlendirmelere yer verildi.

Ziyarette Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuri Yavuz, Rektörümüze Misakımillî sınırlarını gösteren bir harita hediye etti.