Üniversitemizde TÜBİTAK Programları Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

05 Ekim 2018, Cuma 911

Üniversitemizde  “TÜBİTAK 4005, 4006 ve 4007 Programları Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı" düzenlendi. Üniversitemiz Nihat Gökyiğit Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Küçük’ün konuşmacı olarak katıldığı toplantıda; TÜBİTAK’ın “Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destekleme Programı”, “Bilim ve Toplum Yenilikçi Eğitim Uygulamaları Destekleme Programı” ve “TÜBİTAK Bilim Şenlikleri Destekleme Programı” hakkında bilgiler aktarıldı. Toplantıda ayrıca TÜBİTAK’ın proje seçme ve değerlendirme kriterleri hakkında ipuçlarına yer verildi.