Vizyoner Genç Programı KÖK Projesi Başladı

03 Eylül 2021, Cuma 148

T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı tarafından yürütülen Vizyoner Genç Programı kapsamında üniversite öğrencilerinin, okul hayatları boyunca maddi imkansızlık yaşamadan kariyerlerine odaklanmaları ve mezun olduklarında boşta kalmadan iş hayatına atılmaları için KÖK Projesi başlatılmıştır.

Kişisel gelişim, Öğrenciyken öğrenme ve Kariyer alanlarını bünyesinde toplayan KÖK Projesi ile amaç; üniversite öğrencilerini, okulun ilk yıllarından itibaren gelecekte çalışacağı iş ortamına hazırlamak; bir yandan savunma sanayine yetişmiş insan kaynağı sağlarken, bir diğer yandan da öğrencilerin mezun olduktan sonra yaşayacağı kararsızlık ya da yanlış iş seçiminden kaynaklı zaman kaybını ortadan kaldırmaktır.

Proje web sayfası için TIKLAYINIZ

Proje tanıtım bültenini indirmek için TIKLAYINIZ