× Web Sitemiz Yenilenmektedir. Aradığınız İçeriği Bulamıyorsanız Eski Web Sitemize Bakabilirsiniz. Eski Web Sitemize Gitmek İçin Lütfen Tıklayınız
10 Kasım Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma Etkinlikleri

10 Kasım 2017, Cuma 91

Artvin’de, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, ebediyete intikalinin 79. yılında anma programı düzenlendi.

Anma törenine, Artvin Valisi Ömer Doğanay,  Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki, Artvin Cumhuriyet Başsavcısı Sedat Çelik, daire amirleri ve öğrenciler katıldı.

Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulması ve saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu ve Türk Bayrağı yarıya indirildi.

Anma törenine Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezi’nde düzenlenen programla devam edildi.

Artvin Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünce Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezinde düzenlenen programda Mustafa Kemal Atatürk, askeri ve siyasi yönüyle anlatılarak, şiir, şarkı, türkü, oratoryo gibi farklı etkinliklerle anıldı.

10 Kasım Atatürk’ü anma etkinlikleri kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğünce okullar arasında “Ata’nın İzinden” temasıyla düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri Vali Ömer Doğanay ve protokol tarafından verildi.