Ardanuç Kaymakamı Sayın Ömer Özbay ve AK Parti İlçe Başkanı Sayın Turgay Temel, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin’i Ziyaret Etti

30 Mart 2021, Salı 170

Ardanuç Kaymakamı Sayın Ömer Özbay ve AK Parti İlçe Başkanı Sayın Turgay Temel, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Ardanuç ilçesi özelinde Kafkasya bölgesinde jeopolitik açıdan öneme sahip Artvin’in kültürel zenginlikleri, sosyoekonomik yapısı ile eğitim ve turizm potansiyelinin değerlendirildiği ziyarette, Üniversitemiz bünyesindeki Ali Nihat Gökyiğit Botanik Bahçesi ve Tıbbi Aromatik Bitkiler Laboratuvarı gibi tesislerin şehre ve bölgeye kazandıracağı katma değerler görüşüldü.

Üniversitemiz tarafından yürütülen akademik çalışmaların yanı sıra gerçekleştirilmesi planlanan projelerin ele alındığı görüşme, karşılıklı plaket ve hediye takdiminin ardından iyi niyet temennileriyle sona erdi.