Artvin Defterdarı Mustafa Yılmaz Şimşek’ten Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki’ye Ziyaret

24 Şubat 2020, Pazartesi 254

24 Şubat-1 Mart 2020 31. Vergi Haftası Etkinlikleri kapsamında Üniversitemize gelen Artvin İl Defterdarı Mustafa Yılmaz Şimşek ve beraberindeki heyet, Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki’yi ziyaret ederek çiçek takdiminde bulundu.

Vergi bilincinin toplumun tüm kesimlerince etkin bir şekilde algılanması ve vergi ödemelerinin daha yaygın hale getirilmesini amaçlayan Vergi Haftası’nın bu yıl 31. kez gerçekleştirildiğini ifade eden Artvin İl Defterdarı Mustafa Yılmaz Şimşek, Vergi Haftasında İl genelinde yapacakları faaliyetler hakkında  bilgi verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki, İl Defterdarı Mustafa Yılmaz Şimşek ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek üniversitemiz hakkında bilgi verdi ve çalışmalarında başarılar diledi.