Artvin Valisi Yılmaz Doruk’tan Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki’ye İade-i Ziyaret

22 Kasım 2018, Perşembe 421

Valiler Kararnamesi ile Artvin Valiliğine atanan Vali Yılmaz Doruk, Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki’ye iade-i ziyarette bulundu. Rektörlük Makamında gerçekleşen görüşmede Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki, Üniversitemizin eğitimsel, akademik ve fiziki gelişim süreci hakkında değerlendirmelerde bulunurken, Üniversitemizde yürütülen eğitim-araştırma faaliyetleri ve geleceğe yönelik projeler ile öğrencilere sunulan imkanlar hakkında bilgiler aktardı.

Görüşmenin ardından Vali Yılmaz Doruk ve Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki, Üniversitemiz Seyitler ve Merkez Yerleşkelerini gezdi.