Bir Yudum Nostalji-II “Unutulmayan Nağmeler”

22 Aralık 2017, Cuma 166

Artvin Çoruh Üniversitesi Yeni Müzik Topluluğu tarafından Bir Yudum Nostalji-II “Unutulmayan Nağmeler” adlı program düzenlendi. Programa Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki, Artvin Belediye Başkanı Yardımcısı Erkan Yazan, İl Milli Eğitim Müdürü Abdülcelil Kahveci, davetliler ve öğrenciler katıldı. Üniversitemiz Nihat Gökyiğit Kongre ve Kültür Merkezinde 21 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirilen programda öğrenciler,  Anadolu’nun geçmişten günümüze kültürel zenginliğiyle işlenen nağmeleri içtenlikle seslendirdiler. Öğrencilerin sahne performansıyla büyük beğeni topladığı program sonrasında Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki tarafından etkinliğin düzenlenmesine katkı sağlayan öğrencilere teşekkür belgeleri verildi.