DOKA Heyetinden Üniversitemize Ziyaret

03 Ekim 2019, Perşembe 749

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Trabzon Bölge Temsilciliğinden gelen heyet Üniversitemizi ziyaret etti. DOKA Planlama ve Tanıtım Biriminden Mehmet Sezgin ve Proje Biriminden Oğuzhan Şatır, Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki’nin başkanlığında gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına katıldı. Toplantıda DOKA-kent-üniversite işbirlikleri, öğrencilerde farkındalığının yaratılması ve öğrencilerin girişimcilik deneyimlerinin pekiştirilmesi, kent ve bölge ekseninde sosyo-ekonomik kalkınmanın sürdürülebilirliği ve bu bağlamda üniversitelere düşen görevler gibi konularda sunum eşliğinde değerlendirmeler yapıldı. Toplantıda aynı zamanda Üniversitemizde “Girişimcilik Haftası Etkinliklerinin” tertiplenmesi kararlaştırıldı.