ENGLISH
ENFİTO 2018 Sempozyum Düzenleme Kurulundan Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki’ye Ziyaret

19 Mayıs 2018, Cumartesi 151

Üniversitemizde geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen III. Türkiye Orman Entomolojisi ve Patolojisi Sempozyumunun (Enfito 2018) düzenleme kurulu, Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki’yi ziyaret etti. Üniversitemiz Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Ölmez ve öğretim üyeleri Prof. Dr. Bülent Sağlam, Dr. Öğr. Üyesi Funda Erşen Bak ve Dr. Öğr. Üyesi Hazan Alkan Akıncı’nın katıldığı ziyarette Sempozyum Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Bülent Sağlam, Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki’ye Sempozyuma verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.