İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğrencilere Tanıtıldı

06 Aralık 2017, Çarşamba 197

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi bünyesinde kurulan ve önümüzdeki eğitim-öğretim yılında öğrenci alımına başlayacak olan İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümünün tanıtımı amacıyla “Üniversitelerde Yabancı Dil Programları ve Kariyer Planlaması” konulu bir seminer gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Nihat Gökyiğit Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen seminerde Eğitim Fakültesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Süleyman Davut Göker ve Dış İlişkiler Ofisinden Uzman Hakan Gültekin, lise öğrencilerine “İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümünün dünü, bugünü ve geleceği”, “Yabancı Dil Programlarına yönelik istihdam durumu ve iş imkanları”, “Yabancı Dil Programlarının öğrencilere sağladığı avantajlar”, “Yurtdışında çalışma ve iş kurmada Yabancı Dil Programlarının önemi” gibi konularda bilgiler aktardı.