Karadeniz Bölgesinde Faaliyet Yürüten Gazeteciler Cemiyetleri Başkanları Üniversitemizi Ziyaret Etti

14 Eylül 2018, Cuma 513

Bu hafta Artvin’de gerçekleştirilecek olan Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanlar Kurulu Toplantısına katılmak üzere Artvin’e gelen heyet, Üniversitemizi ziyaret etti. Ziyarette Karadeniz Bölgesinde faaliyet gösteren federasyon ve cemiyet başkanları yer aldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki tarafından konuklara yönelik Üniversitemiz hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Üniversitemiz Merkez Yerleşkesi Konukevinde gerçekleştirilen toplantıda Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki, Üniversitemizin mevcut fiziki durumu ile eğitim-öğretim ve akademi alanındaki çalışmalarını özetledi. Üniversitemizin geleceğe dönük planları hakkında değerlendirmelerde bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki, bu yılki YKS kontenjanları ile Üniversitemizde yeni açılan bölüm ve programlar hakkında da bilgiler aktardı.

Toplantıya, Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Erişen, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Saymanı Ergün Ata, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız, Tokat Gazeteciler Televizyoncular ve Radyocular Cemiyeti Başkanı İhsan Uluözlü, 53 Rize Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Bayrak, Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Köprülü, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haluk Ayyıldız, 19 Eylül Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Durmuş Karaağaç, Artvin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Alkan ve bir önceki dönem başkanı Tolga Gül, KGF Artvin Saymanı Orhan Sevinç, Artvin Gazeteciler Cemiyeti yönetiminden Yusuf Okur, Adem Güngör ve Buket Çelik katıldı.

Yaklaşık bir saat süren ve plaket takdimi ile sona eren toplantının ardından konuklar, Üniversitemiz Şehir Yerleşkesini gezme imkanı buldu.