Karadeniz Kariyer Fuarı Tamamlandı

12 Mart 2019, Salı 136

Karadeniz Kariyer Fuarı, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Karadeniz Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde 11-12 Mart 2019 tarihlerinde düzenlendi.  Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki, Artvin Çoruh Üniversitesinin de paydaş üniversiteler arasında yer aldığı kariyer fuarının açılışına katıldı.

Üniversite mezunlarına ve öğrencilere istihdam ve staj imkanı sağlamanın yanı sıra yöneticilerin genç yeteneklerle iletişim kurmasının ve deneyimlerini paylaşmasının amaçlandığı Karadeniz Kariyer Fuarı’na 11 binin üzerinde öğrenci kayıt yaptırdı. Bununla birlikte fuarda kamu sektörü ve özel sektörden 150 kurum ve firma yer aldı.  Öğrencilerin firma yetkilileriyle birebir görüşebileceği, kariyer ve istihdam konularında bilgi edinme fırsatı bulacağı kariyer fuarına Üniversitemiz personel ve öğrencilerinden de katılım sağlandı.