ENGLISH
Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’dan Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki’ye Ziyaret

07 Aralık 2017, Perşembe 198

Bazı temaslarda bulunmak üzere Artvin’e gelen Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) ve Eğitim Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki’yi ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ve Eğitim Bir-Sen Artvin Şube Başkanı İbrahim İnce ile sendika yetkililerinin de yer aldığı ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki, Üniversitemizin dünden bugüne eğitim ve akademi alanlarında gerçekleştirdiği atılımlar ve ileriye dönük planları hakkında bilgiler aktardı. Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki, Üniversitemizin aynı zamanda kentle iç içe etkileşim halinde bir bilim ve eğitim kurumu olduğuna vurgu yaptı. Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Genel Başkanı Ali Yalçın da, Artvin Çoruh Üniversitesinin kente ve bölgeye sadece eğitimde ve kültürel yaşamda değil sosyo-ekonomik alanlarda da önemli katkılar sağladığına inandığını belirtti. Ziyaret karşılıklı temennilerin ardından sona erdi.