× Web Sitemiz Yenilenmektedir. Aradığınız İçeriği Bulamıyorsanız Eski Web Sitemize Bakabilirsiniz. Eski Web Sitemize Gitmek İçin Lütfen Tıklayınız
ENGLISH | РУССКИЙ
Nihat Gökyiğit Mikro-Finans Kredileri Dağıtım Töreni Gerçekleştirildi

25 Ağustos 2017, Cuma 124

Ali Nihat Gökyiğit (ANG) Vakfı Türkiye Grameen Mikro-Finans Programı kapsamında hayata geçirilen Mikro-Finans Kredilerinin dağıtım töreni, Üniversitemiz Nihat Gökyiğit Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlendi. Programa Ali Nihat Gökyiğit Vakfı Başkanı Nihat Gökyiğit, vakıf yönetiminden Turgut Gökyiğit, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Peker ve Genel Sekreteri Mustafa Ünver Sabuncu ile sivil toplum kuruluşlarından temsilciler ve girişimci kadınlar katıldı.

Programda bir konuşma yapan ANG Vakfı Başkanı Nihat Gökyiğit, Artvin’de girişimci insanların desteklenerek kent ve bölge ekonomisine katma değer kazandırılacağına ve çeşitli iş alanlarında üretimin teşvik edilerek kentin sosyo-ekonomik dinamizminde yeni bir ivme oluşturulacağına inandığını söyledi.

Programda çeşitli iş kollarına yönelik projeler hazırlayarak Mikro-Finans Programından kredi almaya hak kazanan girişimci kadınlara çekleri Nihat Gökyiğit tarafından verildi. Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Peker de, Üniversitemize ve eğitime sağladığı desteklerden dolayı Artvinli işadamı Nihat Gökyiğit'e Üniversitemiz Mobilya ve Dekorasyon Programınca hazırlanan ahşap tabloyu hediye etti.