Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki, 6. Rektörler Buluşmasına Katıldı

31 Ocak 2020, Cuma 381

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Tilki, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen, 6. Rektörler Buluşması ve “Doğu Akdeniz ve Enerji Stratejileri” konulu konferansa katıldı. Toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki ile birlikte; Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tümay, Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özgül, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür, Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Necip Yardım, Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Doğan Karacoşkun, Hakkâri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, Toros Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Korkmazyürek, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Güney ve Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür katıldı. Konferans sonrasında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Tilki ve diğer konuk Rektörler, Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun ve Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara’yı ziyaret etti.