Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki’den Ordu ve Giresun Üniversitesi Rektörlerine Tebrik Ziyareti

30 Eylül 2019, Pazartesi 300

Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki, Doğu Karadeniz Bölgesi Üniversite Rektörleri ile birlikte, görevlerine yeni atanan Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can ve Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaret programında; Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman ve Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu yer aldı.