Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki’den Şampiyon Sporcuya Ödül

06 Mart 2019, Çarşamba 207

Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki, geçtiğimiz günlerde Antalya’da düzenlenen Türkiye Üniversitelerarası Muaythai Şampiyonasında şampiyon olarak Üniversitemize altın madalya kazandıran Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Melike Bozer’i ve Antrenörü Öğr. Gör. Hasan Tahsin Aslan’ı makamında kabul etti. Üniversitemizin ferdi sporlardan takım sporlarına kadar sporun birçok dalında başarıyı hedeflediğini dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki, Üniversite olarak spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Üniversitemiz Genel Sekreteri Mehmet Peker, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Kaya Erdem’in de yer aldığı kabulde Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki, şampiyon sporcuyu altınla ödüllendirdi.